Tuesday, November 2, 2010

ANSWER 4 UR TAG!!!!!

25 PERKARA TENTANG SUKA N TAK SAYA....


1) love my Family so much!!!!


2
) suka main air sampai dikategorikan sebagai itik kerana boleh berendam dlm air berjam2...haha


3) Banyak cakap dengan org y saye kenal p kdg2 leh gak ckp byk ngn org y first kenal p biar kena gaya tegur...heheh


4) suka mengHAPPYkan diri walaupun dalam sedih...

5) Pantang jumpe kedai bear...n klu dah msuk 2 taw2 je leee,,hehhe

6) Kuat makan lagi2 klu time stresss,,,benda wajib cari adlh aiskrim

7) suka menganalisa manusia...hakhak


8) Instinct y agak kuat n membuatkn hati rasa sakit...


9) susah nk cite Masalh kat someone p suke dengar mslh org sebab rase cm setelkn prob sendiri...


10) suke bace Novel triller lagi2 klu penulisnya RAMLE AWG.MURSHID...


11) suka main ngn Binatang p sukar tuk membela....p satu bintang terkecuali iaitu sang KATAK!!!


12) cepat naik angin n bukan seorang y Sabar...


13) I love BABY...hepi klu dpt jaga baby..p sensetive pada tangisannya sebab saya akan menagis sama klu bby 2 menagis...pelik???

14) Keyakinan diri rendah giller,,,huhu


15) Megimpikan someone hadiahkn Music Box..haha,,,blh ke????..hehe

16) LOVE DOFIN...

17) sometime Prefer duk sorg2...lg2 klu time mrh n sedih...


18) Suka colour biru...pntg tegok somting colour biru,,


19) suka minuman berkafein..


21
) sy rase time skrg bukan masa bercinta...sy mahu bebas dr sebarag ikatan n enjoy my day...


22) simple person..


23) Takut bile dengar kwn2 plan nk wat reunion...hahah,,setakat nie blm peRnah attend mana2 reunion pn..hehe

24) Prefer lepak kat umah je klu cuti sem...


25) suka pd lukisan walupun lukisan 2 x lah secantik mana pn...aq akn simpan lukisan kwn2 ku pdku walaupun org lain hnya mengkategorikan ianya hanyalah hasil conteNgan...


6 comments:

  1. yg ke 19 tu amat x bagus... hahaha. boley ambil tp kurangkn sket..huhu

    ReplyDelete
  2. taw..semua org bg nasihat cam 2..mmg dlm usha nk kurangkan...hehe..tq ats nasihat awk 2 gak..

    ReplyDelete
  3. sory le klu sifat 2 buat awk x suke..p sye mmg x leh nk halang benda 2,,dia akn dtg dgn tiba2...klu blh sye nk ilangkan gak sifat2,,sbb kadg2 dia buat sye skit...huhu..bile terlalu cepat tuk tahu,,,

    ReplyDelete
  4. yeah.... dat da spirit.... huhuhu awk bley cik dofin

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete